Veebisait on taas katki ja olulisest muudatusest ajaveebis

 Minu kanali veebisait on taaskord katki. Põhjuseks seekord on 000webhosti serverid, mis ei võta vastu SQL käsklusi PHP kaudu. See on seotud COVID-19 pandeemiaga. Tegu on kriitilise probleemiga, mis muudab suure osa saidist kasutuskõlbmatuks (s.t. kõik funktsioonid, mis on seotud andmebaasidega, ei tööta). Ainus viis probleemi lahendada on oodata, kuni 000webhost lahendab probleemi.

Kui proovite veebisaiti külastada, saate küll nõustuda (või keelduda) küpsiste kasutamisega, kuid ükski muu funktsioon pole tavakasutajale saadaval. Otselingid allalaaditavatele failidele ning allalaaditavate failide pakkfail töötavad endiselt.

Allalaaditavate failide pakkfail: https://drive.google.com/file/d/10ISvjiaQRyCkTGIAx20Y529zmg2JCkLR/view?usp=sharing

Kui soovite veebisaiti kasutada ebastabiilses seisundis, lisage käsitsi veebisaidile küpsis "cookie_ok" ja määrake selle väärtuseks "dev". Tehke viimast ainult siis, kui teate, mida teete.

Teine teema, millest soovin rääkida on tellimuse funktsioon selles ajaveebis. Alates juulist, ei saadeta teile enam märguandeid uute postituste kohta e-posti aadressile. Juulis eemaldatakse see vidin ka ajaveebist.

Kommentaarid

Populaarsed postitused

© 2015-2023 Markus Maal