Suur uuendus minu YouTube'i kanali veebisaidile on tulemas!

 Sellega seoses, 27. veebruaril 2021, on veebisait ajutiselt suletud. Kui üritate sellel päeval veebilehte külastada, näete taolist ekraani:

Uus veebisaidi uuendamisekraan

Erinevalt eelmisest suletud veebilehe ekraanist, ei saa siin kuvada veebisaiti eksperimentaalses olekus. Mina, kes uuendab seda veebisaiti, peab käsitsi seadistama nn maagilise küpsise, millega mu veebisait peidab selle ekraani ja kuvab veebisaidi eksperimentaalses olekus. Uuendamistööd võivad kesta kuni 24 tundi.
Kuid lisaks uuendamisekraanile on versioonis 6.1 tulemas muidki huvitavaid uuendusi. Esiteks tulevad teemadesse mõned väiksemad uuendused, mis muudavad veebisaidi esteetiliselt veidi paremaks. Kuid lisaks heledale ja tumedale teemale on selles versioonis ka uhiuus sinine teema, mida näete alloleval pildil.

Sinine teema "Elu mängu" lehel

Kuid olulisem muudatus on tulemas tervele kommenteerimise süsteemile. Erinevalt eelmisest süsteemist, kus sai kommenteerida ainult avalehe alumisse osasse, saab selles versioonis kommentaare lisada kõikidele blogipostitustele, allalaaditavatele failidele ning sama süsteemi abil ka saata administraatorile privaatne sõnum. Sama süsteemi kasutab ka kanalite andmebaas, kus nüüd arhiveeritakse videote kommentaare (pooleli, jätkub pärast uuenduse rakendamist).

Kommentaaridele on võimalik nüüd ka lisada hinnang (meeldib või ei meeldi) ning neile saab ka vastata. Mõned kommentaarid on ka tähistatud. Punasega on tähistatud näiteks moderaatori kommentaarid, rohelisega minu kommentaarid ja sinisega teiste administraatorite kommentaarid.


Uus kommentaaride süsteem blogipostituse all

Veebisaidil olev blogi lühendab nüüd postituste
sisu kuni kasutaja valib "Loe edasi"


Privaatsed sõnumid administraatorile

Uus kommentaaride süsteem kanali andmebaasis

Kommentaar allalaaditava faili all

Selles versioonis on tulemas ka toimiv protsess moderaatori konto loomiseks. See hõlmab ka uut tagasiside lehe kasutamist. Sisumoderaator saab kommentaare peita, näha peidetud kommentaare ja taastada peidetud kommentaarid. Kommentaare saab lõplikult kustutada ainult veebisaidi omanik.

Juhised moderaatori konto loomiseks

Tagasiside leht

Uue kommentaari postitamine moderaatori kontoga

Kommentaarid

Populaarsed postitused

© 2015-2023 Markus Maal