[Video] Kõige pikem Markuse arvuti meelelahutuse episood on nüüd avalik!

Kahekümnes Markuse arvuti meelelahutuse episood on enam kui ühe üksikasja poolest eriline! Lisaks sellele, et tegu on suure juubelepisoodiga, kasutasin selle video loomiseks ka uut kiiremat meetodit - faasideks jaotatud monteerimine. See tähendab, et erinevat monteerimised toimusid erinevates faasides. Need faasid on järgmised:

  1. Filmimine/Ekraanikuva lindistamine
  2. Projektifaili loomine, ebavajalike kohtade eemaldamine klippidest+hägustamised (kõige pikem faas)
  3. Intro beetaversioon, märkused, ülekatted, 2D eriefektid
  4. 3D graafika loomine
  5. Lõputiitrite koostamine
  6. Renderdamine, video ülevaatus
  7. Märkamata jäänud üksikasjade lisamine/vigade parandamine (nt vale episoodinumber, hägustamata jäänud piirkonnad, teksti vormindusvead, tehnilised probleemid jms)
  8. Subtiitrite lisamine
  9. (Vajadusel) Uuesti renderdamine

Selle video monteerisin ma DaVinci Resolve 18 tarkvara kasutades. Erinevalt teistest episoodidest, mille renderdasin selle programmiga, panin ma kaadrisageduseks seekord 30 k/s (teised olid renderdatud 24 k/s sagdusega), et video oleks võimalikult sujuv 60 k/s ekraanidel, mida suur osa vaatajaskonnast kasutab.

Lisaks on tegemist ka kõige pikema Markuse arvuti meelelahutuse episoodiga (napilt teisel kohal on Nokia C2-01 teemaline episood). Tegemist pole aga kõige pikema markustegelane videoga, see tiitel kuulub sellele videole (kui otseülekandearhiivid välja arvata).
 

Hoolimata video pikkusest püüdsin luua video, mis on vaadatav ning kaasahaarav algusest lõpuni, lisades erinevaid eriefekte, eemaldades võimalikult palju igavaid klippe ning mõnusat taustamuusikat kasutades.

 

Kommentaarid

Populaarsed postitused

© 2015-2023 Markus Maal